Upeaa uutta vuotta 2016!


UPEAA UUTTA VUOTTA 2016 JA TEKEMISEN ILOA!

ICF:n uudet Eettiset säännöt on nyt suomennettu ja ne löydät kotisivuiltamme. Jokainen ICF-coach sitoutuu olemaan ja toimimaan näiden periaatteiden mukaan ja eettisyys on niin tärkeä asia, että se on jatkossa osa ACC ja PCC uusintojen koulutusvaatimuksia. Suosittelen, että tutustut näihin ja lisäksi suosittelen, että hyödynnät niitä omassa myyntityössäsikin.

Tämän vuoden 2016 painopisteet ICF Finlandin toiminnassa on vahvasti linkitetty ICF Globalin strategisiin tavoitteisiin (ICF Global Strategic Plan 2015-2018). Haluamme omalta osaltamme rakentaa ICF:ää kohti globaalia, arvostettua ja tunnettua ammatticoachien yhteisöä. Kohti aikaa, jossa coach-käsite ymmärretään ICF-coachina!

ICF-coacheja on yhteensä n. 20 000, uusimpana Chapterina Egypti. Kasvuvauhti on kansainvälisesti hurja ja kasvua me tavoittelemme myös Suomessa. Jäsenten ammatillista kasvua ja kehittymistä, uusia ihmisiä ICF-polulle ja kokeneita coacheja näyttötutkintopolulle.

Hyödynnä jäsenyyttäsi esim. alkuvuodesta seuraamalla ICF Globalin liiketoiminnan kehittämiseen keskittyvää webinaarien sarjaa ( Business Development Series 16.2.-10.3.2016).

Tämän vuoden aikana haluamme myös saada Coaching Knowledge Assessment –kokeen suomenkielisen version käyttöön. Työ on alkanut.

Monikanavainen viestintä on keskeinen osa ICF brändin rakentamista ja coachingin vaikuttavuudesta viestintää ja vuoropuhelun lisäämistä. Coaching vaikuttaa –kampanjasta opimme, että vaikuttavinta on viestintä, joka on meidän omissa käsissämme. Seuraa meitä ainakin linkedinissä ja twitterissä. Haluamme myös tukea teitä, hyvät ICF-jäsenet ja maaliskuussa järjestämme aiheesta valmennusillan.

Coaching vaikuttaa –kampanjan Kokeile coachia -osiossa meitä oli mukana yli 50 ICF-coachia! Haluamme tempaista tänäkin vuonna, ja nyt kun tiedämme miten yhteistyö kannattaa organisoida, etsimme yhteistyökumppania yhteiskunnallisen vaikuttavuuden näkökulmasta. Jos innostut asiasta heti, tule mukaan luomaan tätä yhteistyötä. Yhteys minuun tai Pirjo Puhakkaan ja siitä toimintaan.

Upeaa on myös se, että meillä Suomessa on kaksi MCC-tason ammatticoachia. Onnittelut halauksin, Tuula Nurmiluoto – hienoa työtä!

Ihmetellään talven lumoa,

Päivi Äijälä

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.