ICF International Coaching Week 2018

 


ICW on juuri nyt käynnissä!

[tminus t=”07-05-2018 00:00:00″ style=”cloud-city” weeks=”viikkoa” days=”päivää” hours=”tuntia” minutes=”minuuttia” seconds=”sekuntia”/]


International Coaching week (ICW)  7.-13.5.2018.

Tämän viikon aikana ICF jäsenet, coachit ympäri maailmaa, tarjoavat erilaisilla pro bono tempauksilla yhteisölle mahdollisuuden kokea coachingin voima ja sen edut omakohtaisesti. Tavoitteena on tehdä ammatticoaching kanssa työskentelyn arvoa tunnetuksi ja antaa tunnustusta coaching prosessin vaikuttavuudelle ja tuloksille.

 

ICF Finland on valinnut tämän vuoden tempauksen kohteeksi koulut ja haluaa lisätä tietoisuutta coachingin vaikuttavuudesta ja kutsuu kaikki jäsenet antamaan panoksensa lasten ja nuorten tulevaisuudelle.

 

ICF Finland kutsuu sinut mukaan tempaukseen tekemään hyvää.

 

Miten toimia:

 • Valitse joku koulu joka tuntuu sydäntäsi läheltä. Se voi olla esim. päiväkoti, ala-aste, ylä-aste, lukio tai ammattikoulu. Kriteerinä on vain se, että oppilaat ovat alaikäisiä.
 • Pohdi etukäteen sinua innostava kohderyhmä ja haluatko tarjota ryhmäcoachingia vai coaching valmennusta. Haluatko valmentaa lapsille kuuntelun taitoja vai nuorille vaikuttavien kysymysten voimaa tai ehkä tarjota opettajille arvokkaan hetken coaching taitojen saloihin. Sinä päätät! Ideoi vapaasti.
 • Ota yhteyttä valitsemaasi kouluun ja sovi rehtorin kanssa mikä kohderyhmä olisi heille hyödyllisin ja minä päivänä voisit tarjota maksuttoman 2h ryhmäcoachingin/ coaching valmennuksen.
 • Jaa rehtorille “International Coaching Week koulutempaus – Koulu” dokumentti (PDF).
 • Jaa alla olevalla lomakkeella ICF Finlandin verkkosivuille http://www.icffinland.fi/ICW2018 mihin kouluun olet menossa, minkä kohderyhmän olet valinnut ja minä päivänä tempauksesi tapahtuu. Inspiroit näin muita coacheja ja kouluja mukaan tekemään hyvää.
 • Ideoi vapaasti miltä sinun tempauksesi näyttää ja tuntuu. Voitte mennä vaikka coach kaverin kanssa yhdessä.
 • Ota kuvia ja jaa niitä somessa. Muista kysyä lupa julkaisuun! Tehdään tästä yhdessä näkyvä tempaus, jolla viedään coachingin tunnettavuutta suomessa uudelle tasolle.
 • Osallista. Innostu. Innosta. Loista!

 

Voit käyttää somessa hastageja

#ICFFinland #ExperienceCoaching #NuorissaOnTulevaisuus


Jaa alla olevalla lomakkeella meille milloin sinä annat panoksesi lasten ja nuorten tulevaisuudella coachingin keinoin. Inspiroit näin muita coacheja ja kouluja lähtemään tempaukseen mukaan.

Kaikki tapahtumat julkaistaan sosiaalisessa mediassa tai verkkosivuilla http://www.icffinland.fi/ICW päivän viiveellä. Katsotaan miten paljon pöhinää saadaan yhdessä aikaan coachingin ympärillä ja lastemme hyväksi.


Lataa tästä kouluille jaettava ohje


ICF International Coaching Week 2018

  Järjestämäsi tapahtuman tiedot

 • Sinun tietosi

 

Lähetä ilmoittautumisesi