Kuinka coaching vaikuttaa nykyisessä työelämässä?

Kaikille avoin ja maksuton verkkoseminaari. Puhujina kansainvälisesti tunnetuimpia coaching-alan asiantuntijoita sekä suomalaisia yritysmaailman edustajia. Tervetuloa mukaan!

 

Ammattina Coaching -seminaari

Torstaina 26.10.2022 klo 12.30 – 17.30 verkossa
Alustoina Zoom + Howspace

Ilmoittautuminen: ICF-Finlandin jäsen, ilmoittaudu mukaan jäsenpalvelussa

Muut kuin ICF Finlandin jäsenet:
Ilmoittaudu täällä!

 

Coaching kiinnostaa nyt laajasti

ICF Finland täyttää tänä vuonna 15 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme online-seminaarin, jossa syvennytään coachingin ajankohtaisiin teemoihin koko iltapäivän ajan. Mukana on kaksi maailman tunnetuimpiin kuuluvaa coaching-alan ajatusjohtajaa, professori Richard Boyatzis sekä kirjailija Michael Bungay Stanier. Suomalaista yrityskenttää edustavat paneelikeskustelun osallistujat sekä toimitusjohtaja, kapellimestari Ilkka Mäkitalo, joka puhuu luovaa työtä tekevien johtamisesta.

Tapahtumassa kuulet coaching-alan kansainvälisesti tunnettujen vaikuttajien uusimpia ajatuksia ja voit osallistua teemoihin liittyviin pienryhmäkeskusteluihin. Lisäksi saamme tietää, kenelle myönnetään tänä vuonna Pro Coaching -tunnustus.

Millaisia ratkaisuja coaching tarjoaa työelämälle tällä hetkellä?

Oletko itse coach ja haluat päästä kuulemaan arvostettujen coaching-tutkijoiden ajankohtaisia oivalluksia? Tai oletko muuten kiinnostunut coachingista työelämän taitona ja henkilökohtaisen kehittymisen metodina? Ammattina coaching on avoin ja maksuton online-tapahtuma, johon jokainen aiheesta kiinnostunut voi osallistua vain ilmoittautumalla mukaan.

Tapahtuman tavoitteena on tarjota korkeatasoisia puheenvuoroja coachingin merkityksestä, herättää oivalluksia sekä antaa uusia näkökulmia johtamiseen ja inhimilliseen kasvuun. Syvennät ymmärrystäsi coachingista ja saat käytännönläheistä tietoa erittäin suosituilta coaching-alan eksperteiltä. Pienryhmissä pääset jakamaan ajatuksia ja kokemuksia muiden aiheesta kiinnostuneiden osallistujien kesken.

Olet lämpöisesti tervetullut mukaan seminaariin!

Tärkeää huomioida: Tilaisuus on ainutlaatuinen, kertaluonteinen ja vuorovaikutteinen. Tulethan mukaan seuraamaan puheenvuoroja seminaaripäivänä, sillä tapahtumasta ei ole tarjolla tallenteita. Seminaari on maksuton ja avoin. Huomioithan kuitenkin, että paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen on sitova.

Puhujat

Richard Boyatzis
Kreikkalais-amerikkalainen psykologian, kognitiotieteen ja organisaatiopsykologian professori Case Western Reserve -yliopistosta. Kansainvälisesti erittäin arvostettu tunneälyn ja coaching-alan tutkija, puhuja ja kirjailija.

Michael Bungay Stanier
Kirjoittanut best seller -teoksen The Coaching Habit, jota on myyty jo miljoona kappaletta. Box of Crayons -yhtiön perustaja. Coaching-alan ajatusjohtaja jo vuosien ajan.

Ilkka Mäkitalo
Howspacen toimitusjohtaja ja co-founder, muusikko ja kapellimestari. Kehittäjä, oppimisaddikti, optimisti ja mahdollisuuksien näkijä. Johtaa Jyväskylä Big Bandia.

Paneelikeskustelun osallistujat:

Olli Lindroos, Executive Coach, Traficom
Merja Ranta-aho, henkilöstöjohtaja, Elisa Oyj
Tiina Kemppi, johtaja,myynti ja markkinointi,  vakuutusyhtiö Turva

Tilaisuuden juontaa Sanna Salovuori ja paneelikeskustelua johtaa ICF Finlandin puheenjohtaja Mari Mattsson.

Ammattina coaching -seminaarin ohjelma

12.30 Tilaisuus alkaa
12.45 Ilkka Mäkitalo: Tarvitseeko itseohjautuvia ammattilaisia johtaa? Kapellimestarin puheenvuoro
+ teemaan liittyvä keskustelu pienryhmissä
13.30 ProCoaching -tunnustuksen myöntäminen
13.45 Tauko
14.00 Paneelikeskustelu: Coaching kuuluu kaikille, panelisteina Olli Lindroos, Traficom, Merja Ranta-aho, Elisa Oyj ja Tiina Kemppi, vakuutusyhtiö Turva.
14.30 Michael Bungay Stanier: (Puheenvuoron aihe julkaistaan myöhemmin)
+ teemaan liittyvä keskustelu pienryhmissä
15.30 Tauko
16.00 Richard Boyatzis: The Neuroscience of Coaching: Why You Want to Focus on Vision, Mindfulness and Relationships
+ teemaan liittyvä keskustelu pienryhmissä
17.30 Tilaisuus päättyy

Pidätämme oikeudet muutoksiin ohjelmassa.

 

Miksi coaching on tärkeää nyt?

Coaching on ihmisten kehittämisen menetelmä, joka pohjautuu arvostavaan vuorovaikutukseen ja oivalluttamiseen. Coachingin lähestymistapaa käytetään yhä enemmän johtamistyössä, työelämän keskustelutilanteissa sekä henkilökohtaisen kasvun välineenä.

Uskomme siihen, että jokaisessa ihmisessä on voimavaroja, jotka vain odottavat löytämistään. Coaching auttaa tunnistamaan ja hyödyntämään ihmisen potentiaalia, vahvuuksia ja ideoita. Se ohjaa ihmistä itsetuntemukseen, ajattelun kehittämiseen ja toimintaan kohti tavoitteita. Siksi uskomme coachingiin.

Me olemme ICF Finland

International Coaching Federation (ICF) on kansainvälinen coachien kattojärjestö, joka vaalii ammattimaisen coachingin laatustandardeja, toimii coachien tukena ja pyrkii tekemään coachingia tunnetuksi. ICF akkreditoi tasokriteerit täyttäviä coach-koulutuksia ja myöntää sertifiointeja ammatticoacheille valikoitujen kriteerien perusteella.

ICF Finland on ICF Globalin alajärjestö. Me olemme tehneet työtä coachien ja coaching-alan puolesta Suomessa jo 15 vuotta. Toimimme ammattimaisen ja laadukkaan coachingin puolestapuhujina. Teemme yhteistyötä akkreditoitujen coach-kouluttajien kanssa ja tarjoamme jäsenillemme tapahtumia, lisäkoulutusta ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Lisätietoja tapahtumasta: icf@icffinland.fi