Coach tiedot

Etunimi ja sukunimi

Eveliina Salonen

Kuvaus

Valmennan ja coachaan johtajia, esimiehiä, asiantuntijoita ja työyhteisöjä. Saan erityisen myönteistä palautetta ratkaisukeskeisestä lähestymistavastani ja ihmisen kokonaisvaltaisesta kohtaamisesta.

Keskeisiä osaamisalueitani ovat valmentava johtaminen, uusiutuminen, ihmisen potentiaali, motivaatio, itseohjautuvuus ja tunnetaidot yhdistettyinä strategiseen ja tulokselliseen johtamiseen. Myös työssäjaksaminen ja ajan- ja stressinhallinta ovat minulle läheisiä teemoja.

Valmennan sekä yksilöitä että ryhmiä ja käyn myös puhumassa yksittäisissä tilaisuuksissa. Coachaan myös Skypen kautta.

Yli 20 vuoden työkokemus johtamis- ja asiantuntijatehtävissä niin yksityisellä kuin julkisella ja kolmannellakin sektorilla Suomessa ja ulkomailla on kasvattanut minua ymmärtämään hyvin erilaisia organisaatioita ja työelämän tilanteita.

Koulutukseltani olen varatuomari ja teologian maisteri sekä sertifioitu Executive and Mentor Coach. Lisäksi olen opiskellut johtamista sekä työ- ja organisaatiopsykologiaa.

Käsittelen ihmisten johtamista myös kirjassani Intuitio ja tunteet johtamisen ytimessä https://shop.almatalent.fi/intuitio-ja-tunteet-johtamisen-ytimessa

Lisätietoja: http://www.avarra.fi

Sukupuoli

Nainen

Sertifiointi

ACC

Pääasiallinen toiminta-alue

Koko Suomi, Ulkomaat, Pääkaupunkiseutu, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Erikoistumisalue

Executive coaching, Leadership coaching, Corporate / Organisational coaching, Team effectiveness coaching

Kielet, joilla voi coachata

suomi, englanti

Matkapuhelinnumero

040 665 9970

Postitoimipaikka

Helsinki

Yritys / Organisaatio

Avarra

Sähköposti

eveliina.salonen@avarra.fi

Kotisivu

http://www.avarra.fi