<br>

Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kevätkokous ja Adeptus-myyntivalmennus HENRYssä

toukokuu 15, 2017 @ 16:00 - 19:30 UTC+2

ADEPTUS MYYNTIVALMENNUS -TILAISUUS ON TÄYNNÄ, EMME VALITETTAVASTI VOI OTTAA ENEMPÄÄ OSALLISTUJIA. KEVÄTKOKOUKSEEN OTETAAN ILMOITTAUTUMISIA EDELLEEN VASTAAN.

 

Tervetuloa vaikuttamaan ICF Finland ry:n kevätkokoukseen ja kehittämään myyntitaitojasi Adeptuksen Sani Leinon valmennuksessa sekä kuulemaan isäntänä toimivan HENRY:n ajankohtaiset!

OHJELMA

15.45  Saapuminen

16.00 HENRYn AJANKOHTAISET! Toiminnanjohtaja Marita Salo.  Mitä tapahtuu NYT henkilöstön johtamisessa ja kehittämisessä?

16.15  ICF Finlandin KEVÄTKOKOUS, mm.

  • Tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien / toiminnantarkastajien lausunto
  • Tiilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen
  • Nimityskomitean jäsenten vaali
  • Muut asiat

17.00–19.30  MYYNTIVALMENNUS, valmentajana Sani Leino, Adeptus Partners Oy:stä

  • Moderni myynti – mitä ja miksi?
  • Myyntipuhe ja tarina
  • Myyntiesitys ja keskustelu
  • Modernin digitaalisen ja sosiaalisen myynnin prosessi ja työkalut

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja, joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntikoulutuksista ja myynnin motivaatiopuheista. Hän on tunneälykkään myyntityön ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Asiakaskokemuksen saralla Sanilta on tulossa keväällä 2017 kirja ”Viiden tähden asiakaskokemus” (Kauppakamari).

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon maailmassa, jonka lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin.

CCE-pisteet

Saat tapahtumasta 2,5 CCE-pistettä (Resource Development)

Ilmoittaudu tästä linkistä mahdollisimman pian ja viimeistään 1.5. mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ja tilaisuuden osallistavan ja vuorovaikutteisen luonteen vuoksi myyntivalmennus-osion osallistujamäärä on rajoitettu 30 henkilöön. Huomaathan, ettemme voi hyväksyä kuin  tapahtumakalenterin linkistä tulleet ilmoittautumiset.

Myyntivalmennus-osuuden osalta vahvistamme 30:lle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle henkilölle osallistumisen sähköpostiviestillä. Muille sähköpostitamme tiedon mahdollisuudesta jonottaa peruutuspaikkaa

Peruuttaminen
Jos joudut pakottavasta syystä peruuttamaan osallistumisesi myyntivalmennukseen, niin muista tehdä peruutus HETI kun este ilmestyy. Ehdoton takaraja peruutusilmoitukselle on torstaihin 11.5. klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen johanna.tuutti@proopps.fi. Peruuttamatta jätetystä paikasta, johon ei ole saatu uutta osallistujaa, perimme no show -maksun (50 €).

Tilaisuus on maksuton ICF Finlandin jäsencoacheille.

Lisätiedot
Johanna Tuutti: johanna.tuutti@proopps.fi

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA! 

 

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 15, 2017
Aika:
16:00 - 19:30

Järjestäjä

ICF Finland
Sähköposti:
icf@icffinland.fi
Kotisivu:
www.icffinland.fi

Tapahtumapaikka

HENRY
Pohjoisesplanadi 33 A, 3.kerros
Helsinki, Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
henry.fi

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 15, 2017
Aika:
16:00 - 19:30

Järjestäjä

ICF Finland
Sähköposti:
icf@icffinland.fi
Kotisivu:
www.icffinland.fi

Tapahtumapaikka

HENRY
Pohjoisesplanadi 33 A, 3.kerros
Helsinki, Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
henry.fi