ICF Finlandin jäsen, tule mukaan näköalapaikalle hallitustoimintaan – toimi ennen 15.10.!

 

ICF Finlandin hallituksessa avautuu paikkoja uusille jäsenille ja myös varapuheenjohtajan ja puheenjohtajan positio vuoden 2023 alusta. Hallituskausi on puheenjohtajalla ja jäsenillä kaksi vuotta, varapuheenjohtajalla vuosi. Nyt on paras hetki lähteä mukaan vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja koko toimialaan!

 

Tätä painotamme hallitusjäsenten valinnassa:

  1. Vahva motivaatio ja into kehittää toimialaa sekä aidosti aikaa hallitustyölle.
  2. Hallituksessa tarvittava osaaminen ja kokemus sekä hyvä yhteistyökyky. Johtamis- tai järjestökokemus on hallitustyössä eduksi, mutta ei välttämätöntä.
  3. Työskentely ammattimaisesti coachingin parissa, oman ammattitaidon ja osaamisen kehittäminen, toimialan kehityksen seuraaminen sekä sitoutuminen ICF:n arvoihin.
  4. Voimassa oleva ICF sertifiointi (pj- ja varapj-rooleissa välttämätön)

Puheenjohtajaksi voi hakea henkilö, joka on toiminut varapuheenjohtajan roolissa vähintään yhden kauden. Muut paikat ovat yllä olevilla kriteereillä kaikkien jäsenten haettavissa. Erityisesti etsimme tulevalle kaudelle täydennystä hallitustyön johtamisen lisäksi aktiiviseen tapahtumatiimiin, sertifiointineuvontaan sekä viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Hakuprosessista vastaa ICF Finlandin nimityskomitea, jonka vetovastuussa on aina edellisen hallituksen puheenjohtaja eli tänä vuonna Heli Backman. Muut jäsenet Tuija Janakka ja Erja Virtaneva ovat myös aiempia hallituslaisia.

Näin hallitushaku etenee

  • Haku on auki la 15.10.2022 asti, jätä hakemuksesi täällä!
  • Nimityskomitea haastattelee kaikki hakijat 15.11. mennessä (hakuaikaa voidaan nimityskomitean päätöksellä jatkaa tarvittaessa riittävän hakijamäärän varmistamiseksi)
  • Nimityskomitean ehdotukset esitellään jäsenille ICF Finlandin vuosikokouksessa 28.11.

Lisäkysymyksiin vastaavat:

– Heli Backman, nimityskomitean puheenjohtaja, puh. 040 537 3752
– Mari Mattsson, hallituksen puheenjohtaja, puh. 040 703 6575