International Coaching Federation on kansainvälinen coach-ammattilaisten yhteisö, johon kuuluu yli 50 000 jäsentä globaalisti 150 maassa (2021)​. Coaching-osaamisen ja ammattitaidon todentamiseksi ICF Global on rakentanut kansainvälisen sertifiointijärjestelmän.

ICF Finland on syksyllä 2007 perustettu ICF Globalin paikallisjaosto. Jäsenemme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet kehittämään osaamistaan sekä noudattamaan coaching-työn eettisiä sääntöjä. Useat ICF Finlandin jäsenet ovat joko sertifioituja (ACC, PCC, MCC) tai ovat ns. sertifiointipolulla, eli hankkimassa osaamisen todentavaa sertifiointia.

Alla olevista linkeistä löydät tietoa ICF Finlandin toiminnasta.

MISSIO, VISIO JA ARVOT


ICF:n visio, toiminnan tarkoitus ja arvot

HALLITUS


ICF Finlandin hallituksen jäsenet ja vastuualueet

SÄÄNNÖT


ICF Finlandin säännöt

KANSAINVÄLINEN YHTEISTYÖ


ICF Finland tekee tiivistä yhteistyötä kansainvälisen ICF-verkoston kanssa. Olemme osa ICF Globalia, sen EMEA-aluetta ja sen sisällä vielä Nordic-yhteisön aktiivinen jäsen. Yhteistyö muiden kanssa antaa jäsenille enemmän resursseja osaamisen kehittämiseen, sekä mahdollistaa laajempien tapahtumien järjestämisen ja näkyvyyden lisäämisen koko coaching -toimialalla.

  • Vuoden 2021 kansainvälisen coachingviikon (International Coaching Week) aikana järjestettiin Nordic-alueen yhteinen online-seminaari, ja vastaava yhteistyö jatkuu myös vuonna 2022. Tapahtuman sivu: www.icwnordic.org
  • ICF Finlandin jäsenet voivat osallistua muiden Pohjoismaiden (Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti) webinaareihin samoilla ehdoilla kuin paikallisetkin jäsenet. Myös ICF Finlandin webinaareihin voi osallistua muiden pohjoismaiden jäseniä.
  • Kansainväliset tapahtumat ovat jäsentemme saatavilla Global-tapahtumakalenterin kautta.

JÄSENVIESTINTÄ


ICF Finlandin jäsentiedote tulee jäsenten sähköpostiin noin kerran kuussa. Käytämme jakelussa ICF Finlandin jäsenpalvelussa olevia tietoja (yhteystiedot). Mikäli olet jäsen, etkä saa jäsentiedotetta, niin tarkista, että

  • Olet maksanut kuluvan kauden jäsenmaksusi
  • Olet kirjautunut käyttäjäksi jäsenpalveluun ja yhteystietosi ovat ajan tasalla

Lisäksi viestimme ajankohtaisista asioista sosiaalisessa mediassa. Olethan jo ottanut seurantaan ICF Finlandin LinkedInissä ja Facebookissa? Jäsenille on lisäksi FB:ssa suljettu jäsenryhmä, jossa voi jakaa relevanttia tietoa, antaa palautetta, kysyä neuvoja tai muuten vain käydä keskustelua jäsenistöä kiinnostavista asioista. Jäsenpyynnön ryhmään voit tehdä tästä.

ICF-BRÄNDIEN KÄYTTÖOHJEET

Linkin takaa löydät ICF Globalin brändiohjeistuksen.