ICF Global haluaa tukea nykyisessä tilanteessa ICF-sertifioituja ja sertifiointi-polulla olevia coacheja – ja on päättänyt seuraavista väliaikaisista muutoksista, jotka ovat voimassa joulukuun 2021 loppuun.

  • Sertifiointiin vaadittavista asiakas-coaching -tunneista 20 prosenttia saa olla pro-bono – coachingia. Tunnit tulee olla hankittuna viimeisen 24 kk:n aikana. Tämä koskee kaikkia sertifiointi-tasoja (ACC, PCC, MCC).
  • Mikäli sertifiointisi voimassaolo päättyy vuoden 2020 lopussa, mutta ET SAA sitä ennen kokoon riittävästi CCE-pisteitä, niin saat sekä lisäaikaa että helpotusta vanhentuneen sertifioinnin uusintaan. Sertifioinnin uusimiseen riittää 41.2 CCE-pistettä ja sinulla on aikaa kerätä pisteet vuoden 2021 loppuun saakka.

    ACC-tason sertifiointi: Vähintään 100 tuntia (70 tuntia maksettua asiakas-coachingia), vähintään 8 eri asiakkaan kanssa (prosessit käynnistetty sen jälkeen, kun olet aloittanut coach-koulutuksen). Vähintään 25 coaching-tuntia on tehty viimeisen 24 kuukauden aikana ennen sertifiointi-hakemuksesi lähettämistä.

    PCC-tason sertifiointi:  Vähintään 500 tuntia (440 tuntia maksettua asiakas-coachingia), vähintään 25 eri asiakkaan kanssa (prosessit käynnistetty sen jälkeen, kun olet aloittanut coach-koulutuksen). Vähintään 50 coaching-tuntia on tehty viimeisen 24 kuukauden aikana ennen sertifiointi-hakemuksesi lähettämistä.

    MCC-tason sertifiointi: Vähintään 2,500 tuntia (2,200 maksettua tuntia asiakas-coachingia), vähintään 35 eri asiakkaan kanssa – ja prosessit on käynnistetty sen jälkeen, kun olet aloittanut coach-koulutuksen.