Päiväys ja aika
Date(s) - 16/03/2020
17:30 - 19:30

Kategoriat


Tervetuloa jäseniltaan 16.3.2020 klo 17:30-19:30, joka pidetään WEBINAARINA

Yritykset liukuvat kohti matalia ketteriä organisaatioita. Itseohjautuvuus ja arvopohjainen yrityskulttuuri korostuvat ja ohjaavat myös strategiatyötä. Puhutaan monikollisesta johtamisesta matalissa organisaatioissa, teal tai vaihtuvista tiimeistä ilman esimiehiä. Liiketoiminnassa coachia käytetään  strategian, muutosjohtamisen ja uusien toimintamallien arkipäiväistämiseen. Miten Coach huomioi johtamisessa tapahtuneen muutoksen?

Illan alustajana toimii Kirsi Kannisto ACC Coach, HHJ, NLP-Master, Uraohjaaja ja Työyhteisösovittelija. Hänellä on monipuolinen työkokemus pörssiyrityksissä toimimisesta rahoitus-, sijoitus-, opetus- ja valmennustehtävissä sekä johtotehtävissä.

Osallistumalla webinaariin saat 2 CCE-pisteitä.

HUOM! Tapahtuma pidetään webinaarina, sillä haluamme toimia vastuullisesti ja vähentää riskiä Korona-viruksen leviämisestä. 

Weninaari-linkki lähetetään osallistujille päivää ennen tapahtumaa.

Tervetuloa linjoille!

 

**********************

Miten Coachina olet tietoinen yrityksen strategiasta ja sen uudistumisesta sekä haasteista? Miten Coachina huomioit yrityksen strategiset tavoitteet ja vahvistat niitä?

Miten Coachina onnistut ohjaustyön otteen muutoksissa? Ohjaustyön ote voi olla kannattelevaa, rohkaisevaa, analyyttistä ja paljon muuta. Miten oma Coach – käsialasi taipuu eri tilanteissa otteen ja rytmin muutoksiin?

Tervetuloa mukaan pohtimaan näitä kysymyksiä.

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.