Päiväys ja aika
Date(s) - 27/02/2020
17:30 - 19:30

Tapahtumapaikka
UMA Workspace Keilaniemi

Kategoriat


Tervetuloa jäseniltaan 27.2. klo 17:30-19:30 jossa aiheena on Aktiivinen kuuntelu: vaikuttava kommunikointi, arkkityyppienergiat ja sanaton viestintä.

Illan aikana kehitämme harjoitteiden kautta aktiivista kuuntelua. Illan teemat ovat viestin aitous ja vaikuttavuus, sanaton viestintä ja kolme arkkityyppienergiaa. Alustajana ja fasilitaattorina toimii kouluttaja ja coachi Anniina Hukari.  Kahvia, teetä ja pientä purtavaa on tarjolla klo 17:15 alkaen.

Aktiivinen kuuntelu on yksi tärkeistä ammattitaitoisen coachin ydintaidoista. Tässä illassa
menemme hieman syvemmälle aktiivisen kuuntelun maailmaan. Keskustelemme viestinnän
aitoudesta ja vaikuttavuudesta. Tutustumme kolmeen arkkityyppienergiaan ja tarkastelemme
niiden kautta erityisesti sanatonta viestintää. Ilta rakentuu lyhyiden alustusten, keskustelun sekä erilaisten harjoitusten äärelle.

Tämän illan jälkeen olet
– tutustunut kolmeen arkkityyppienergiaan (warrior, lover, trickster – soturi, rakastaja,
kujeilija).
– tietoisempi omasta viestinnästäsi ja kommunikoinnistasi
– pohtinut yhdessä kollegoiden kanssa sanatonta viestintää ja sen merkitystä
– harjoittanut aktiivisen kuuntelun taitoasi

Illan valmentajana toimii ACC Anniina Hukari, joka on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Anniinalla on yli 18 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on DI, opettaja, business coach master ja NLP trainer&consultant.

Tapahtumapaikka: Tapaamme Keilaniemessä uutuutta hohtavissa, upeissa UMA Workspacen tiloissa. Tilat meille tarjoavat Business Coaching Institute (www.bci.fi) sekä UMA Workspace
(umaworkspace.com). UMA Workspace kertoo meille lyhyesti mielenkiintoisesta toimintakonseptistaan ja antaa jokaiselle osallistujalle yhden päivän ilmaisen työskentelypassin käytettäväksi tiloissa itselleen sopivaan aikaan.

Saapuessasi kiinteistöön, 2. kerroksessa sijaitseva aulapalvelu ohjaa sinut oikealle hissille. UMA Workspacen oma aulapalvelu sijaitsee 4. kerroksessa.

Metrolla: Perille Keilaniemeen tuo kätevästi metro (pysäkki: Keilaniemi). Lähin uloskäynti  on uloskäynti B. Tullessasi ulos metroaseman uloskäynnistä B, Accountor Tower ja pääsisäänkäynti sijaitsevat viistosti oikealla.

Bussilla: Myös bussilinjan 555 (Lauttasaari-Martinlaakso) pysäkki sijaitsee metroaseman
vieressä. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa meneillään olevista
rakennustöistä johtuen.

Autolla: Vieraspaikkoja autoilijoille ei valitettavasti ole kiinteistön välittömässä läheisyydessä.

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.