ICF:n määritelmän mukaan coaching on kumppanuutta ajattelua herättävässä ja luovassa prosessissa, joka inspiroi asiakasta henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalin täysipainoiseen hyödyntämiseen.

Coaching kuuluu kaikille!

Suomessa ICF:n sertifioimat ammatti-coachit ovat jo 15 vuoden ajan auttaneet ihmisiä kehittymään ja saavuttamaan tärkeimpiä tavoitteitaan (työ)elämässä. Tässä osiossa julkaisemme tarinoita tavallisista ihmisistä, jotka ovat hyötyneet monin tavoin coachingista.

Coaching on erottamaton osa kukoistavaa yhteiskuntaa ja jokainen ICF-sertifioitu coach edustaa ammattimaisen coachingin laadukkainta osaamista. Jos kehittyminen coachingin avulla kutsuu sinua, etsi itsellesi sertifioitu ammatti-coach hakupalvelustamme.

Siirry coach-hakuun!

SANNAN TARINA

Coaching auttaa johtajaa pysähtymään ja näkemään kokonaisuuden.

Lue lisää!

KRISTIANIN TARINA

Yrittäjä tarvitsee ajatusten ja toimintamallien haastamista.

Lue lisää!

MINNAN TARINA

Coaching supervision tarjoaa laaja-alaista tukea ja kehittymistä ammatti-coacheille.

Lue lisää!

RAISAN JA HENNAN TARINA

Sisäisen ja ulkoisen coachin yhteistyö yllätti myönteisesti tiimicoaching-prosessissa

Lue lisää

ICF FINLAND

International Coaching Federation on kansainvälinen coach-ammattilaisten yhteisö, johon kuuluu yli 50 000 jäsentä globaalisti 150 maassa (2022)​. Coaching-osaamisen ja ammattitaidon todentamiseksi ICF Global on rakentanut kansainvälisen sertifiointijärjestelmän.

ICF Finland on syksyllä 2007 perustettu ICF Globalin paikallisjaosto. Jäsenemme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet kehittämään osaamistaan sekä noudattamaan coaching-työn eettisiä sääntöjä. Useat ICF Finlandin jäsenet ovat kansainvälisesti sertifioituja (ACC, PCC, MCC) tai ovat parhaillaan sertifiointipolulla, eli hankkimassa osaamisen todentavaa sertifiointia.

50 000+
jäsentä

150+
maata

40 000 sertifioitua
coachia