[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”]

Sirkku Ruutu on Vuoden Coach 2016!


Vuoden Coach valittiin tänä vuonna jo seitsemännen kerran. Tällä kertaa tunnustuksen saajaksi valittiin MCC Sirkku Ruutu.

Sirkku on erittäin pitkän uran tehnyt coach, joka edistää coaching-alan kehittymistä Suomessa mm. kouluttamalla uusia coacheja omissa ACC- ja PCC-tason koulutusohjelmissaan.

Coachingin ja coachaavan johtamisotteen puolestapuhujana Sirkku on ollut esillä julkisuudessa, erityisesti vuonna 2015 toteutetun Coaching Vaikuttaa –kampanjan yhteydessä. Hän on edistänyt coachaavan johtamisotteen näkyvyyttä ja tunnettuutta myös kirjoittamalla useita coachingiin liittyviä kirjoja yhdessä kollegansa Raija Salmimiehen kanssa.

Sirkku on myös käytännön coachina erityisen ansioitunut ja todellinen pioneeri – aloittihan hän coaching-uransa jo 90-luvulla Nokian esimiesten kehittäjänä. Sirkku Ruutu sai MCC-sertifioinnin vuonna 2015 ensimmäisenä Suomessa.

Vuoden Coach 2016 –valinta julkistettiin Suomen coaching-yhdistyksen vuotuisessa Coaching Day -tapahtumassa 26.10.2016. Valinnan teki toimikunta, johon kuuluivat ICF Finlandin puheenjohtaja Päivi Äijälä, Suomen coaching-yhdistyksen varapuheenjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors sekä Johanna Koskimies valitsijatoimikunnan puheenjohtajana.

Katso Sirkun videotervehdys:

[/av_textblock] [/av_one_full][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=0oi812DvNV4&feature=em-share_video_user’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′] [/av_one_full] [av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”]

ICF Finland onnittelee Sirkkua lämpimästi saavutuksesta!

Vuoden Coachia ehdottaneiden kesken arvotun 50 €:n kirjalahjakortin voitti Leena Aijasaho. Onnea Leena!

Vuoden Coach –tunnustus

Suomen coaching-yhdistys ja ICF Finland myöntävät Vuoden Coach -tunnustuksen henkilölle, joka on aktiivisella toiminnallaan

  • edistänyt coaching-alan kehittymistä Suomessa
  • edistänyt coachingin tai coachaavan johtamisotteen näkyvyyttä ja tunnettuutta
  • soveltanut ansioituneesti coachingia tai coachaavaa johtamisotetta käytännössä

Vuoden coachiksi valittavan henkilön on täytettävä kaikki kolme kriteeriä tullakseen valituksi. Tunnustuksen saajan ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen tai ammattimainen valmentaja, vaan hän voi myös olla esimerkiksi valmentava esimies tai muu coaching-taitoja menestyksekkäästi käyttävä ja alaa eteenpäin vievä henkilö.
[/av_textblock] [/av_one_full]