Näin liityt ICF Finlandin jäseneksi


 

  1. ICF Finlandin jäseneksi hyväksyminen edellyttää yhdistyksen sääntöjen hyväksymistä sekä sitoutumista coaching-työn eettisiin sääntöihin. Tutustu näihin etukäteen.
  2. Hae ensin ICF Globalin jäsenyyttä täyttämällä ICF Globalin jäsenhakemus täältä. Vain ICF Globalin jäsenenä voit liittyä ICF Finlandin jäseneksi. Valitse ICF Globalin hakemuksessa Local chapteriksi ICF Finland ja suorita ICF Globalin ja ICF Finlandin jäsenmaksu samalla suorituksella ohjeiden mukaan.
  3. Palaa tälle sivulle ja täytä alla olevat jäsentiedot ICF Finlandille. Hallitus hyväksyy jäsenyytesi seuraavassa hallituksen kokouksessa. Sinulle luodaan henkilökohtainen profiili nettisivujen coach-hakuun ja yhteystietosi lisätään jäsentiedotteen postituslistalle.

Täytä lomake huolella, niin  hakemuksesi etenee sujuvasti.

 

Oletko uusimassa jäsenyyttä tauon jälkeen? Huomaathan, että tarvitsemme tiedon jäseneksi liittymisestäsi tässäkin tapauksessa, sillä emme voi pitää rekisteriä entisistä jäsenistä. Jos siis olet aiemmin ollut ICF Finlandin jäsen ja liityt uudelleen mukaan, niin pyydämme täyttämään lomakkeen ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi takaisin!


Vuotuinen jäsenmaksu on noin 320 euroa  (ICF Globalin osuus USD 245,00 +  ICF Finlandin osuus EUR 100,00).